shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul antrenament al oțelarilor în 2017

torte-reunire

Lotul SC Oțelul Galați s-a reunit astăzi în vederea  începerii pregătirilor pentru reluarea sezonului competițional 2016/2017 al Ligii a IV-a. În prezența unei asistențe de aproximativ 100 de suporteri oțelari ce au creat o atmosferă incendiară printr-un show pirotehnic în care nu au lipsit torțele și fumigenele, elevii antrenați de Stelian Bordieanu au efectuat primul antrenament oficial pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul.

Iată lotul prezent la prima ședință de pregătire:

Portari: Vlasie, Enache, Bordieanu (accidentat)

Fundași: Neagu, Radu, Scutaru, Păduraru, R. Codreanu, Ciurea, Manău, Serea*, Luca*

Mijlocași: Dajbog, Postelnicu, Năpârlică, Tudosă, I. Codreanu, Țâmpău, Vieru*

Atacanți: Pavel, Gheorghe, A. Frunză*

*Jucători aflați în probe

De asemenea, alături de lotul echipei s-au antrenat și juniorii Grigoraș, Anghele, Chiriță, Grozav, Petică, Munteanu, Lepădatu, Cristof și A. Miron.

„Reluăm pregătirile cu gândul de a ne pregăti cât mai bine pentru startul returului. Ne așteaptă o parte secundă a campionatului foarte dificilă, dar sperăm să ne atingem obiectele propuse, respectiv ajungerea la baraj și promovarea in Liga a III-a. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi, așa cum au fost și până acum, ne motivează și pe noi să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Echipa va continua antrenamentele zilnice la stadionul Siderurgistul, iar în perioada imediat următoare va fi stabilită și lista meciurilor de verificare pe care oțelarii le vor disputa înainte de reluarea partidelor oficiale.