shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul antrenament al oțelarilor în 2018

reunire-lot-stadion

Foto: Sportul Ilustrat

Jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați s-au reunit astăzi în vederea începerii pregătirilor pentru returul sezonului competițional 2017/2018 al Ligii 3. În prezența unei asistențe de aproximativ 150 de suporteri oțelari ce au creat o atmosferă incendiară printr-un show pirotehnic de lumină și culoare, dar și prin cântece și scandări, elevii antrenați de Alexandru Ciobanu au efectuat primul antrenament oficial al anului pe stadionul Oțelul.

Noutățile prezente la reunirea lotului au fost Bogdan Matei (fundaș central – Academica Clinceni), Alexandru David (fundaș dreapta – AFC Hărman), Radu Necșulescu (mijlocaș central – FC Hermannstadt), Mihnea Vlad (mijlocaș central – Dinamo București) și Andrei Pușcașu (mijlocaș ofensiv – Dunărea Călărași). De asemenea, a fost prezent și Robert Moglan, fundaș/mijlocaș central gălățean ce s-a antrenat alături de echipa noastră și în finalul turului și care va semna un contract cu Oțelul în perioada imediat următoare. Fundașul central Vlad Moglan și atacantul Andrei Munteanu de la Centrul de Copii și Juniori au fost și ei prezenți la reunire și vor rămâne în programul de pregătire al echipei de seniori, în timp ce jucătorul de culoare Franklin Tebo, fundaș central în vârstă de 19 ani, va fi testat în această perioadă de staff-ul tehnic al echipei.

Iată lotul prezent la prima ședință de pregătire:

Portari: Udeanu, Vlasie, Enache

Fundași: Al. Vasile, Al. David, Oprea, S. Ilie, B. Matei, R. Moglan, V. Moglan, Gâță, F. Tebo, Manău, Sevastian

Mijlocași: Sălăgeanu, Necșulescu, M. Vlad, I. Codreanu, I. Chiriac, Perju, Crihană, Bahnașu, Bîrlădeanu, Stoian, A. Pușcașu (menajat)

Atacanți: Muscă, Cârjan, A. Munteanu

A lipsit motivat: R. Silvestre

Începem pregătirea pentru returul campionatului, o parte secundă care va fi, cu siguranță, foarte intensă. Va trebui să muncim din greu pentru ca la final să sărbătorim promovarea, obiectivul nostru din acest sezon, un obiectiv în conformitate cu istoria clubului. Suntem mulțumiți că am reușit să aducem jucători care au evoluat în eșaloanele superioare, au calitate și sper, ca alături de cei pe care îi avem deja, să ne ajute în retur”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenor principal al SC Oțelul Galați.

Echipa va continua antrenamentele zilnice la stadionul Oțelul, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie efectuată vizita medicală. Iată programul complet al perioadei de pregătire:

  • 15-16 ianuarie: Vizita medicală
  • 22 ianuarie: Cantonament pregătire fizică
  • 1 februarie: Meci școală
  • 7 februarie: SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila
  • 9 februarie: Academica Clinceni – SC Oțelul Galați
  • 14-23 februarie: Cantonament meciuri de pregătire

Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 3 martie, pe terenul concitadinei AFC Metalosport, în etapa a 16-a a Ligii 3, seria 1.