shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul duel tare al seriei: Aerostar – Oțelul, astăzi, ora 17:00

cisotti-chiscani

SC Oțelul Galați va întâlni astăzi, în deplasare, formația Aerostar Bacău, în cel mai interesant duel al rundei a 3-a a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Aerostar din Bacău și va fi transmis în direct de OtelulTV.

Înaintea acestei etape, gazdele partidei de astăzi ocupă locul 3, cu 4 puncte acumulate, golaveraj 3-2, după ce a învins Viitorul Ianca în runda inagurală (scor 2-1) și au remizat în partida precedentă pe terenul celor de la CSM Focșani (scor 1-1). De celalaltă parte, oțelarii se clasează pe poziția a 5-a a ierarhiei, cu un total de 3 puncte, golaveraj 9-2, după ce cedat la limită în prima etapă la Liești (scor 1-2) și apoi a învins categoric pe teren propriu Sportul Chiscani (8-0).

Pentru noi fiecare meci este ca o finală, îl tratăm serios și vom încerca să aliniem la start cea mai bună formulă. Cei de la Aerostar formează o echipă experimentată, vin din Liga 2 și au păstrat o mare parte din jucători, e o candidată la play-off. Important este ceea ce vom face noi, cât de determinați și concentrați vom fi la ora jocului. Am încredere în echipa mea, avem câteva absențe, dar am la dispoziție un lot echilibrat și contez pe fiecare dintre jucători”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida de la Bacău, urmând ca la centru să fie Ţiţii Andrei Lucian – Şura Mică, asistat la cele două tușe de Brînză Iulian Cătălin – Botoşani și Tocai Emeric – Alma. Observator de joc a fost delegat Donciu Stefan – Sfântu Gheorghe, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Anitoaei Petronela – Iaşi.

Partida Aerostar Bacău – SC Oțelul Galați va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. ?? Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul