shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul meci, prima victorie: 1-0 la Pașcani

otelul-albastru

SC Oțelul Galați a disputat primul meci al sezonului de Liga 3 și a reușit să obțină primul succes în noua stagiune, după ce a învins, scor 1-0 (1-0), pe terenul formației CSM Pașcani. Singurul gol al partidei a fost înscris de Bogdan Crihană, în minutul 30, mijlocașul oțelar marcând cu un șut de la distanță deviat de un jucător advers.

Antrenorul Stelian Bordieanu a începutul jocul folosind următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Puțanu, Ghiocel, Sălăgeanu – Munteanu, Moglan (cpt), Crihană, Antohi – Cîrjan, Matei. În repriza secundă au mai evoluat: David, Stoian, Bordieanu și Al. Stan.

Următorul joc al oțelarilor va avea loc miercuri, 29 august, pe terenul formației Sporting Liești, în faza a III-a a Cupei României, cu începere de la ora 17:30. Sâmbătă, 1 septembrie, SC Oțelul Galați va disputa primul joc oficial pe teren propriu din acest sezon, în compania celor de la Sănătatea Darabani, în etapa a II-a a Ligii 3, partida urmând a avea loc pe stadionul Oțelul, cu începere de la ora 17:00.