shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul transfer: Bine ai revenit, Daniel Popescu!

dan-popescu-1

SC Oțelul Galați anunță primul transfer al verii prin înregimentarea jucătorului Daniel Popescu, fotbalist ce a evoluat ultima oară la CSM Slatina. În vârstă de 32 de ani, Popescu evoluează pe postul de fundaș stânga. Acesta a mai evoluat la Oțelul în perioada 2013 – 2015.

Daniel Popescu s-a născut la Tulcea, pe data de 20 Februarie 1988. A făcut junioratul la Delta Tulcea, echipa fanion a orașului său natal, iar la 18 ani a trecut la Galați, la FCM Dunărea. În anul 2013 a făcut pasul către Liga I, chiar la Oțelul Galați, pentru care a avut evoluții foarte apreciate de suporteri la acea vreme. În perioada de la Oțelul, Popescu a strâns 64 de prezențe în Liga I pentru gruparea roș-alb-albastră. Odată cu retrogradarea Oțelului din 2015, Popescu s-a transferat la Poli Timișoara, o altă grupare de primă ligă. După un alt sezon bun făcut de fundașul stânga, a urmat un transfer la Steaua București, așa cum încă se numea pe atunci clubul ce activează acum în Liga I. De la Steaua a fost împrumutat în două rânduri, la Concordia Chiajna (Liga I) și la Daco-Getica (Liga a II-a). După ce și-a încheiat contractul cu FCSB, Dan Popescu a evoluat ultima oară la CSM Slatina, în liga a treia, la un club ce s-a luptat pentru obținerea promovării.

Începând cu data de astăzi, 1 Iulie, Dan Popescu se întoarce la Galați pentru a evolua din nou la Oțelul! Bine ai revenit!

popescu