shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul transfer: Bun venit, Octavian Ursu!

ursu-oct

SC Oțelul Galați a ajuns la un acord contractual cu mijlocașul Octavian Ursu (foto stânga), 28 de ani, jucător de bandă ce a evoluat în acest sezon pentru formația de Liga 2, CSC Șelimbăr.

Octavian Ursu, născut pe 15 noiembrie 1994, la Mediaș, poate evolua ca mijlocaș stânga, dar poate fi utilizat și pe partea dreaptă. A început fotbalul în localitatea natală, iar potențialul său a fost remarcat de Universitatea Cluj care a reușit să îl transfere. Pentru a avea șansa de a juca, ardelenii l-au împrumutat la echipe precum Unirea Slobozia, ACS Berceni și CS Mioveni, după care a fost cedat către ASA Tg. Mureș. A trecut apoi pe la Olimpia Satu Mare, din nou U Cluj și Poli Timișoara. A făcut trecerea la rivala UTA Arad, reușind promovarea în primul eșalon și evoluând apoi 17 meciuri în Liga 1, reușind și un gol. A urmat transferul la Rapid București și o nouă promovare în prima ligă, dar jucătorul a revenit în Liga 2, din nou la Poli Timișoara. Startul actualului sezon l-a găsit la CSC Șelimbăr, reușind chiar un gol în poarta echipei noastre, în remiza, scor 1-1, din etapa a 4-a ligii secunde. În această stagiune, a evoluat în 17 meciuri, marcând 4 goluri, fiind cel mai bun marcator al formației sibiene, iar din partea secundă a campionatului va îmbrăca tricoul roș-alb-albastru al Oțelului.

Octavian Ursu s-a făcut remarcat prin execuțiile sale de la distanță sau din lovituri libere, reușind unele goluri spectaculoare prin acest procedeu, dar apare des la finalizare și din interiorul suprafeței de pedeapsă. Poate fi descris ca un jucător care caută și găsește spațiile libere dintre linii, se demarcă bine și gestionează eficient jocul pe contraatac, dar și cel pozițional, reușind prin driblingurile sale să scoată ușor adversari din joc.

Bun venit și mult succes, Octavian Ursu!