shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Primul transfer: Bun venit, Robert Țicămucă!

ticamuca-1

SC Oțelul Galați anunță primul transfer al iernii prin înregimentarea jucătorului Robert Țicămucă, fotbalist ce vine de la Sporting Liești. În vârstă de 19 ani, eligibil ca junior U20, Țicămucă poate evolua în spatele vârfului, dar poate fi folosit și pe postul de atacant. Fotbalistul gălățean va reprezenta culorile Oțelului până în vară, cu drept de prelungire pentru încă doi ani competiționali.

ticamuca-3

Robert Lucian Țicămucă s-a născut la Galați, pe data de 19 iunie 1999. A început fotbalul la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, sub îndrumarea antrenorului Sorin Tîrîlă, apoi a trecut la LPS Galați de unde a ajuns la juniorii celor de la Dinamo București. Evoluțiile bune l-au propulsat la Juventus București, formație pentru care a evoluat în liga secundă și alături de care a promovat în Liga 1.  Pe 17 decembrie 2017 a debutat în prima ligă, bifând o repriză în deplasarea formației sale de la Iași. După despărțirea de echipa bucureșteană, a semnat cu vecina de județ și de serie în Liga 3, Sporting Liești. În turul actualei ediții de campionat a fost integralist pentru formația din Liești, reușind să marcheze 9 goluri în cele 14 prezențe. Din această iarnă, a semnat cu SC Oțelul Galați și va purta tricoul roș-alb-albastru până în vară, cu opțiunea de prelungire pentru încă două sezoane.

Sunt bucuros că am ajuns la Oțelul. Practic m-a întors acasă, aici am început primii pași în fotbal și sper că voi putea pune umărul în obiectivul clubului, acela de a ajunge din nou cât mai sus în fotbalul românesc. Jucând în tur în aceeași serie cred că mă voi acomoda mai repede, cunosc majoritatea jucătorilor, consider că avem un lot puternic și echilibrat ce ne permite să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus în acest sezon”, a declarat Robert Țicămucă.

1

meci a bifat Țicămucă în Liga 1 din postura de jucător al formației Juventus București

9

goluri a marcat în tur atacantul gălățean pentru cei de la Sporting Liești

Bun venit și mult succes, Robert Țicămucă!