shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Principiile Suporter Club Otelul Galati

Logo-SCOG

  1. Clubul va fi condus şi deţinut de suporteri

Clubul va fi organizat pe principiul socios, toţi membrii cotizanti având putere egală în Adunarea Generală, care va vota toate deciziile importante din club. Adunarea Generală votează conducerea clubului şi statutul acestuia, plus restul deciziilor importante. Conducerea clubului trebuie să fie apolitică, iar in momentul în care unul din cei ce vor conduce clubul alege sa se implice în politică, trebuie sa işi dea demisia sau va fi demis automat.

  1. Unitate între  suporteri

Destul am stat separaţi, trebuie să învăţăm că  puterea stă în numărul cât mai mare de suporteri implicaţi în proiect. Fiecare  grupare de suporteri şi fiecare suporter în parte trebuie să înveţe să conlucreze cu ceilalţi. Trebuie să învăţăm să lăsăm de la noi de dragul Oţelului

  1. Deciziile obişnuite, de zi cu zi, vor fi în sarcina  unui organ de conducere ales de Adunarea Generală

Adunarea Generala va fi compusă din toţi membrii cotizanţi. Aceşti membri votează un preşedinte şi un Consiliu Director, ce vor asigura conducerea pe o perioadă stabilită de statut.

  1. Transparenţa trebuie sa fie totală

Suporterii vor fi informaţi atât în ceea  ce priveşte deciziile luate de organele de  conducere, dar şi în ceea ce priveşte veniturile intrate în conturile clubului şi cheltuielile făcute.

  1. Banii obţinuţi ( profit, donaţii, etc) vor fi  reinvestiţi exclusiv  în clubul Oţelul Galaţi

Nimeni nu va putea sustrage bani din conturile clubului indiferent de poziţia ocupată în club.