shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Program FRF – combatere rasism

logo-sc-otelul-galati
ACS SUPORTER CLUB OŢELUL GALAŢI îsi însuşeşte Planul FRF referitor la rasism, respectiv:
1. ACS SUPORTER CLUB OŢELUL GALAŢI emite anual o declaraţie prin care se afirmă că rasismul şi orice tip de discriminare nu vor fi tolerate şi prin care să se explice clar acţiunile ce vor fi întreprinse împotriva celor implicaţi în scandări rasiste. Declaraţia va fi inclusă în programele de meciuri şi afişată în permanenţă şi în mod vizibil în jurul terenului.
2. ACS SUPORTER CLUB OŢELUL GALAŢI va difuza anunţuri prin intermediul sistemului de sonorizare al stadionului prin care condamnă scandările rasiste în timpul meciurilor.
3. Vor fi conditionaţi posesorii de abonamente că nu vor lua parte la acte de rasism.
4. Se vor întreprinde acţiuni de prevenire a distribuirii de literatură rasistă în interiorul şi în jurul stadionului.
5. Se vor întreprinde acţiuni disciplinare împotriva jucătorilor implicaţi în acte de rasism.
6. Se vor contacta alte asociaţii sau cluburi pentru asigurarea înţelegerii de către aceştia a politicii împotriva rasismului promovată de asociaţia sau clubul respectiv.
7. Se va încuraja o strategie comună a agenţilor de ordine şi a jandarmeriei în vederea combaterii de acte de rasism.
8. Se vor îndeparta urgent eventualele mesaje rasiste de tip graffiti de pe stadion.
9. Va fi adoptata o politică de oportunităţi, egale pentru toti, în ceea ce priveşte angajările şi furnizorii de servicii.
10. Se va coopera cu toate grupurile şi agenţiile, cum ar fi sindicatele jucătorilor, suporterii, şcolile, organizaţiile voluntare, cluburile de tineret, sponsorii, companiile locale, poliţia şi alte autorităţi publice în vederea dezvoltării unor programe proactive şi a sporirii gradului de conştientizare în ceea ce priveşte eliminarea actelor de rasism şi a discriminării.