shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

PROGRAMUL AMICALELOR: Jucăm cu Farul Constanţa!

golConducerea SC Oţelul a pus la punct programul echipei pentru luna care precede reluarea campionatului în Liga a 4-a Galaţi. Astfel, formaţia noastră se pregăteşte la Baza “Siderurgistul” încă din 16 ianuarie şi, începând cu 4 februarie, jucătorii vor avea parte şi de minge într-o serie de partide de verificare. Partidele amicale vedetă vor fi cele contra Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa fanilor dobrogeni, pe 11 februarie la Galaţi şi pe data de 18 a aceleiaşi luni, la Constanţa!

Înainte de aceste meciuri de pregătire, ce punctează la capitolul tradiţie, formaţia noastră de seniori va juca pe 4 februarie cu echipa de Juniori A a SC Oţelul pe Stadionul “Siderurgistul” şi pe 5 martie, în aceeaşi locaţie, cu CSM 2007 Focşani, trupa din judeţul vecin putându-ne fi adversară şi la barajul din vară! Între aceste două partide, mai exact pe 25 februarie, oţelarii prind şi un meci oficial, restanţa din tur, cu Viitorul Costache Negri, urmând a se juca la Galaţi, pentru ca meciul din retur, care trebuia să se dispute pe terenul nostru, să fie mutat în judeţ.

Campionatul Ligii a 4-a Galaţi se va relua pe 12 martie, când SC Oţelul se va deplasa la Independenţa pentru jocul din etapa cu numărul 14, pe terenul Victoriei din localitatea amintită.