background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

PROGRAMUL AMICALELOR: Jucăm cu Farul Constanţa!

golConducerea SC Oţelul a pus la punct programul echipei pentru luna care precede reluarea campionatului în Liga a 4-a Galaţi. Astfel, formaţia noastră se pregăteşte la Baza “Siderurgistul” încă din 16 ianuarie şi, începând cu 4 februarie, jucătorii vor avea parte şi de minge într-o serie de partide de verificare. Partidele amicale vedetă vor fi cele contra Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa fanilor dobrogeni, pe 11 februarie la Galaţi şi pe data de 18 a aceleiaşi luni, la Constanţa!

Înainte de aceste meciuri de pregătire, ce punctează la capitolul tradiţie, formaţia noastră de seniori va juca pe 4 februarie cu echipa de Juniori A a SC Oţelul pe Stadionul “Siderurgistul” şi pe 5 martie, în aceeaşi locaţie, cu CSM 2007 Focşani, trupa din judeţul vecin putându-ne fi adversară şi la barajul din vară! Între aceste două partide, mai exact pe 25 februarie, oţelarii prind şi un meci oficial, restanţa din tur, cu Viitorul Costache Negri, urmând a se juca la Galaţi, pentru ca meciul din retur, care trebuia să se dispute pe terenul nostru, să fie mutat în judeţ.

Campionatul Ligii a 4-a Galaţi se va relua pe 12 martie, când SC Oţelul se va deplasa la Independenţa pentru jocul din etapa cu numărul 14, pe terenul Victoriei din localitatea amintită.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer