shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Propunerile de modificare ale art. 18.4 și 19.6 din statut

otelul-logo-triangle

Consiliul Director al Asociației Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galați  a convocat Adunarea Generală Ordinară pentru data de joi, 17 martie 2022, ora 17:00, la Sala de conferințe „Dunărea Bătrână” din incinta Bazei Sportive Oțelul, iar pe ordinea de zi se află și un punct ce vizează modificarea articolelor 18.4 și 19.6 din statut.

Iată propunerile de modificare ale acestor paragrafe:

18.4 Competenţele Adunării Generale sunt:

[…] – emiterea de garanţii transferabile sau acceptarea de bani sub formă de credite sau împrumuturi, exclusiv de la institutiile abilitate, ale căror valori depăşesc 20% din cuantumul total al bugetului pentru anul următor;

19.6 Consiliul Director are facultăţi depline de a administra finanţele Clubului, conform limitărilor stabilite de dispoziţiile legale aplicabile şi a următoarelor dispoziţii din acest Statut:

[…] 2. b) Consiliul Director poate obţine, garanta sau transfera bani sub formă de credit sau împrumuturi, exclusiv de la institutiile abilitate, sau poate emite garanţii transferabile, până la o sumă nu mai mare decât 20% din Bugetul veniturilor anuale. Orice alt acord care depăşeşte această sumă va avea nevoie de aprobarea Adunării Generale, care va fi acordată cu o majoritate de două treimi din cei prezenţi.

În cazul ambelor propuneri de modificare, se va exclude din paragraf sintagma „exclusiv de la institutiile abilitate”, astfel încât clubul să poată accesa surse de finanțare temporare și din alte surse decât cele bancare sau de credit. Nu vor avea loc alte modificări ale statutului asociației.