shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reclădim Oțelul cu gălățeni: Bun venit, Răducan și Stancu!

raducan-stancu

SC Oțelul Galați continuă campania de definitivare a lotului și anunță că a semnat contracte cu încă doi jucători gălățeni de reală perspectivă: Ștefan Stancu și Gabriel Răducan.

Ștefan Stancu (născut 2000) evoluează pe postul de fundaș dreapta, iar ultima dată a evoluat pentru Sporting Liești. A început fotbalul la grupele de copii și juniori ale Oțelului, iar apoi a trecut la centrul juvenil al celor de la Dinamo București.

stancu-stefan

Gabriel Răducan (născut 2000) este un jucător de bandă stângă ce poate evolua și pe postul de atacant, crescut de Junior Galați și care a trecut pe la Centrul de copii și juniori de la Dinamo București, unde a debutat și în Liga 1. A evoluat și în Liga 2, în tricoul celor de la CSM Reșita, unde a bifat 7 prezențe. Încă aparține de Dinamo, club de unde a venit la Oțelul sub formă de împrumut.

raducan-gabriel

Ambii jucători revin la Galați și măresc contingentul de jucători gălățeni, unul dintre obiectivele clubului din acest an fiind acela de a alcătui o echipă competitivă formată din fotbaliști locali. În plus, cei doi pot reprezenta și soluții din perspectiva faptului că sunt juniori U21, condiție obligatorie la nivelul Ligii 3.

Bine ați venit și mult succes, Ștefan Stancu și Gabriel Răducan!