background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru echipa ta

 

Puteţi hotărî unde va trimite statul banii dumneavoastră! Aveţi posibilitatea să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit către proiectul suporterilor de renaştere a echipei Oţelul Galaţi.

Vă reamintim că orice cetăţean al României care are un venit e obligat să plătească statului un impozit pe acest venit. Acest sistem de impozitare este necesar pentru finanţarea diverselor servicii şi/sau lucrări publice. Cea mai mare parte din impozit este redirecţionat de stat în diverse direcţii, dar contribuabilul are acum posibilitatea ca o parte din acest impozit să fie trimis către o cauză importantă pentru el. Suma pe care contribuabilul o poate redirecţiona reprezintă 2% din impozitul pe venit. Această sumă de 2% din impozitul plătit statului este direcţionată de către stat din banii încasaţi de la cetăţean către organizaţia non-guvernamentala, asociaţia sau fundaţia pentru care acesta a optat. Precizăm că sistemul 2% nu presupune nici o cheltuială din partea cetăţeanului şi nici nu va afecta alte contribuţii ale acestuia. Suma redirecţionată nu intra în categoria sponsor
izărilor, donaţiilor sau contribuţiilor şi nici nu reprezintă o cotă parte din pensia privată obligatorie, neavând o legătură cu aceasta.

 

2-steps

 

2-steps-1

 

Ajută clubul și în funcție de aportul tău poți beneficia de abonament gratuit la jocurile de pe teren propriu ale SC Oțelul Galați:

  • 1 formular – 1 abonament sezonul 2017/2018 Tribuna 2
  • 3 formulare – 1 abonament sezonul 2017/2018 Tribuna 1
  • 10 formulare – 1 abonament sezonul 2017/2018 Tribuna 0

Formularul îl poți descărca online de pe site-ul nostru sau îl poți găsi la Magazinul Oficial al clubului, iar tot ce trebuie să faci este să îl completezi și să îl depui la shop-ul situat la stadionul Oțelul!

Redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit este foarte importantă pentru clubul suporterilor, fiind una din cele mai importante surse de venituri pentru a asigura existenţa tuturor echipelor de seniori şi juniori ce activează în clubul nostru. Cu cât vor fi mai mulţi cei care vor redirecţiona 2% din impozitul pe venit către clubul suporterilor cu atât clubul va fi mai puternic. Suma totală strânsă prin aceasta campanie, dar şi modul cum s-au cheltuit banii vor fi făcute cunoscute tuturor suporterilor.