shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru echipa ta

 

suporteri-2

Puteţi decide unde va trimite statul banii dumneavoastră! Aveţi posibilitatea să redirecţionaţi 3,5% din impozitul pe venit către proiectul de revenire în prima ligă a echipei Oţelul Galaţi.

Vă reamintim că orice cetăţean al României care are un venit e obligat să plătească statului un impozit pe acest venit. Acest sistem de impozitare este necesar pentru finanţarea diverselor servicii şi/sau lucrări publice. Cea mai mare parte din impozit este redirecţionat de stat în diverse direcţii, dar contribuabilul are acum posibilitatea ca o parte din acest impozit să fie trimis către o cauză importantă pentru el. Suma pe care contribuabilul o poate redirecţiona reprezintă 3,5% din impozitul pe venit. Această sumă de 3,5% din impozitul plătit statului este direcţionată de către stat din banii încasaţi de la cetăţean către organizaţia non-guvernamentala, asociaţia sau fundaţia pentru care acesta a optat. Precizăm că sistemul 3,5% nu presupune nici o cheltuială din partea cetăţeanului şi nici nu va afecta alte contribuţii ale acestuia. Suma redirecţionată nu intra în categoria sponsorizărilor, donaţiilor sau contribuţiilor şi nici nu reprezintă o cotă parte din pensia privată obligatorie, neavând o legătură cu aceasta.

Ajută clubul și vei avea garantat o reducere de 15% la orice produs din Magazinul Oficial SC Oțelul Galați!

Formularul îl poți descărca online de pe site-ul nostru sau îl poți găsi la Magazinul Oficial al clubului, iar tot ce trebuie să faci este să îl completezi și să îl depui la shop-ul situat la stadionul Oțelul sau să îl trimiti completat și scanat la shop@ascotelul.ro!