shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reguli de acces la Oțelul – U Cluj

Pentru o desfășurare ireproșabilă a partidei SC Oțelul Galați – FC Universitatea Cluj, clubul nostru aduce în atenția suporterilor care vor asista la acest eveniment următoarele reguli de acces și conduită:

Deschiderea porților de acces se va face la ora 18:30.

RECOMANDĂM ca suporterii să își ocupe locul pe stadion cu MINIMUM 60 de minute înainte de startul oficial.
Intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilet și abonamente, ULTIMELE tichete pentru acest eveniment fiind disponibile pe platforma Entertix & MyTicket și la casele de bilete.

Accesul în incintă se va face astfel:

Poarta VIP:
Loje
Presa
Parking acces auto

ACCESUL AUTO în incinta stadionului se face DOAR prin strada Prunari
IMPORTANT: Este necesar Cardul Golden sau o invitație lojă/balcon. Celelalte persoane aflate în autoturismele cu acces în arenă au nevoie, de asemenea, de documente de acces.

Poarta nr. 1:
Tribuna 1 sector zero
Tribuna 1 sectoare A, B, C, D, E
Peluza Nord

Poarta nr. 2:
Peluza Nord sector A

Poarta nr. 3:
Peluza Nord sector B galeria gazdă

Poarta nr. 4:
Peluza Nord sector C

Poarta nr. 5:
Tribuna 2 sectoare A, B

Poarta nr. 6:
Tribuna 2 sector C

Poarta nr. 7:
Tribuna 2 sector D

Poarta nr. 8:
Tribuna 2 sector E
Peluza Sud sectoare A, B

Poarta nr. 9:
Peluza Sud, sector C galerie oaspeți

(!) Introducerea în arena sportivă a băuturilor de orice fel este interzis, în stadion urmând a fi amplasate puncte în care fanii își pot achiziționa apă sau băuturi răcoritoare.
(!) Este interzis accesul cu băuturi alcoolice sau al persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub efectul substanțelor stupefiante.
(!) Introducerea în arena sportivă și consumul de semințe sunt strict interzise.

Spectatorilor care refuză să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor, efectuat de personalul de ordine și siguranță, nu li se va permite accesul în arena sportivă.
Spectatorilor le este interzis să provoace acte de tulburare a ordinii publice sau să creeze situații care pun în pericol viața și integritatea persoanelor din arena sportivă ori să împiedice buna desfășurare a jocului.
Pentru siguranța lor, spectatorii vor fi monitorizați video pe tot parcursul evenimentului sportiv.
Fanii prezenți la meci trebuie să respecte prevederile Legii 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Partida dintre SC Oțelul Galați și FC Universitatea Cluj se va disputa astăzi, 18 aprilie 2024, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul Oțelul, în semifinalele Cupei României la fotbal.