shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reguli de acces și conduită la „Camp10nii de Oțel”

stadion-otelul

Pentru o desfășurare cât mai bună a evenimentului „Camp10nii de Oțel”, clubul nostru dorește să aducă în atenția suporterilor care doresc să asiste la acest meci demonstrativ următoarele reguli privind accesul și conduita fanilor pe stadionul “Oțelul”:

Accesul pe stadion

 • Intrarea spectatorilor va fi cu titlul gratuit, însă cei care doresc să sprijine activitatea clubului o pot face la urnele de donații amplasate la porțile de acces ale arenei sau la magazinul oficial
 • La eveniment pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2
 • Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
 • Suporterii care doresc să asiste la acest meci demonstrativ faptul că pot efectua teste rapide Covid-19 la stadion, mâine, începând cu ora 14:30, la prețul promoțional de 25 de lei/persoană. În schimbul testării, suporterii vor primi o brățară pe care o vor folosi la accesul în arena sportivă.
 • Spectatorii vor prezenta la accesul pe stadion fie adeverință de vaccinare, fie adeverință certificată cu rezultat negativ autorizată de o clinică sau medicul de familie al unui test antigen rapid sau PCR. De asemenea, pentru a evita aglomerația la intrarea în stadion, suporterii își pot procura brățări de acces de la magazinul oficial după prezentarea documentelor justificative
 • Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomanda să contacteze medicul de familie.
 • Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și / sau genți. Dacă este necesar, verificarea corporală va fi efectuată de stewarzi folosind măști de protecție, mănuși de unică folosință și se vor schimba / dezinfecta la fiecare control sau se va recurge la auto-verificare.
 • Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.
 • Evenimentul va începe de la ora 19:00, iar deschiderea porților de acces se va face începând cu ora 17:30.
 • Accesul fanilor în incinta arenei sportive se va face pe la Poarta nr. 1 (vis-a-vis de Liceul Auto) – aferentă Tribunei 1, Poarta nr. 2 – aferentă Peluzei 1 și Poarta nr. 4 (vis-a-vis de Spitalul de Copii)
 • Pentru a evita aglomerația, recomandăm suporterilor să ajungă la stadion cu cel puțin 30 de minute înainte de startul evenimentului

Așezarea în tribune

 • Spectatorii trebuie să respecte o distanță minimă de 1,5 metri între oricare două persoane.
 • Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
 • În tribune, pe fiecare rând, trei scaune ocupat trebuie să fie urmat de 1 scaun liber. Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.

Vineri, 20 august, va avea loc un eveniment special dedicat aniversării a 10 ani de la câștigarea titului de campioană a României. În cadrul acestui eveniment se va disputa un meci demonstrativ între Campionii Oțelului din 2011 și Legendele României, o echipă formată din foști jucători ai echipei naționale. În deschidere, va avea loc și prezentarea lotului cu care SC Oțelul Galați va evolua în stagiunea 2021/22, dar și alte momente speciale pe care le vom anunța în perioada imediat următoare, precum și componența celor două echipe care se vor „confrunta” în cadrul acestei partide.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul, iar accesul spectatorilor va fi gratuit, cu respectarea dispozițiilor protocolului medical Covid-19.