shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reluăm lupta: Oțelul – CSM Pașcani, astăzi, ora 15:00

stire12

SC Oțelul Galați va disputa astăzi primul joc oficial din acest an, împotriva formației CSM Pașcani, în etapa 16 a Ligii 3, prima a returului actualei ediții de campionat. Partida va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Oțelul.

Roș-alb-albaștrii au obţinut până acum 11 victorii și 2 egaluri și 1 înfrângere, marcând 28 de goluri și primind doar 5 goluri, având în continuare cea mai bună defensivă a Ligii 3. De cealaltă parte, CSM Paşcani ocupă poziţia a 14-a, acumulând 8 puncte, în urma celor 2 victorii, 2 egal și 10 înfrângeri, golaveraj 8-25.

Sălăgeanu și Zaharia suspendați

Pentru partida de astăzi, antrenorul Alin Pînzaru nu se va putea baza pe Adrian Sălăgeanu și Alexandru Zaharia, ambii suspendați pentru cumulul de cartonașe galbene. De asemenea, Ionuț Codreanu și Cătălin Iorga sunt incerți înaintea acestui joc din cauza unor probleme medicale, un verdict asupra capacității acestora de a fi incluși in lot și de a fi folosiți urmând a se lua de către staff-ul tehnic și cel medical.

Campionii de Oțel, în deschiderea meciului

Înaintea jocului SC Oțelul Galați – CSM Pașcani va avea loc ediția a doua a evenimentului „Campionii din Oțel” în care se vor duela o selecționată Oțelul Old Boys și o selecționată România Old Boys. Meciul demonstrativ se va desfășura pe stadionul Oțelul cu începere de la ora 12:00.

Live video, exclusiv pentru membrii socios

Partida de astăzi din prima etapă a returului va fi transmisă în format live video exclusiv în grupul de Facebook destinat membrilor socios. DEVINO ACUM MEMBRU SI INTRI LA MECIURILE DE PE TEREN PROPRIU SI AI ACCES EXCLUSIV LA PARTIDELE ONLINE !