shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reluăm lupta: Avântul Valea Mărului – Oțelul, astăzi, ora 15:00

otelul-site-2020-20

SC Oțelul Galați va evolua astăzi în primul meci oficial din acest an, în deplasare, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 11 a Ligii 3, seria 2. Jocul se va disputa pe stadionul Portul Roșu din Galați, cu începere de la ora 15:00.

Înaintea acestei runde, oțelarii se află pe locul secund al clasamentului, dar la egalitate de puncte cu ocupanta primei poziții, cu un total de 22 de puncte. Roș-alb-albaștrii au reușit să obțină 7 victorii, au înregistrat 1 egal și 2 înfrângeri, golaveraj 25-8. De cealaltă parte, vălmărenii ocupă locul 8 al ierarhiei, cu o linie de clasament în oglindă ce cuprinde 2 victorii, 1 egal și 7 înfrângeri, golaveraj 5-16.

A fost o pauză foarte lungă, abia așteptam reluarea campionatului. Ne-am pregătit bine, am avut o serie de meciuri de verificare în care echipa a arătat din ce în ce mai bine și acum suntem gata pentru jocurile oficiale. Primul pas îl vom face mâine împotriva celor de la Valea Mărului și singura opțiune este victoria. Mă aștept ca jocul echipei să crească de la meci la meci, sper să nu avem probleme medicale și să reușim să ne îndeplinim obiectivul” – Petre Grigoraș, antrenor SC Oțelul Galați

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Porumbel Valentin (Olteniţa – Călăraşi), acesta urmând a fi asistat la cele două tușe de Neagu Gabriel (Călăraşi – Călăraşi) și Istrate Marian (Buftea – Ilfov). Centralul partidei i-a mai arbitrat pe oțelari în ultimele sezoane în 4 rânduri, fiind înregistate 2 victorii, 1 egal și 1 înfrângere.Delegat de joc a fost desemnată Renta Simona (Galaţi – Galaţi), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Patrichi Stefan (Iaşi – Iaşi).

Echipa care va fi omogenă, de la conducere până la jucători, va reuși să promoveze. Este o emulație în jurul echipei, mai ales având în vedere jucătorii care au fost aduși, dar trebuie să uităm la ce nivel am jucat și să intrăm în teren doar cu gândul la promovare” – Cristian Sîrghi, fundaș SC Oțelul Galați

La acest joc, Petre Grigoraș nu se va putea baza pe Marquinhos, aflat în perioada de recuperare, și Stelian Cucu, suspendat. Din punct de vedere al testelor Covid-19, tot lotul oțelar a fost testat negativ.

Partida Avântul Valea Mărului – SC Oțelul Galați va fi transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru.