shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Remiză albă în ultimul joc de pregătire

bzscog2

SC Oțelul Galați a remizat, scor 0-0, pe terenul formației Metalul Buzău, în ultimul meci de verificare înainte de reluarea stagiunii 2022/23 a Ligii 2.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Panait – Zivulic, Cisotti, Cruceru – Maxim, Dimitrov, Ursu. În repriza secundă au mai evoluat: Farcaș, Sîrghi, Nedelea, Jardan, Gorovei, Nica, Ciobanu, Mitoi, Bordun și Chirițoiu. George Cîrjan și Ionuț Neagu nu au evoluat din cauza unor probleme medicale, în timp ce Mihai Adăscăliței a fost învoit.

bzscog1

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2023 se va disputa în jurul sâmbătă, 25 februarie, pe terenul formației CSM Slatina, în etapa 17 a Ligii 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 12:00, pe stadionul 1 Mai din Slatina. Apoi, oțelarii vor primi pe teren propriu vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (4 martie) și se vor deplasa pe terenul formației CSC Dumbrăvița (11 martie), în ultima rundă a sezonului regular.