shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Remiză albă la Suceava, dar rămânem lideri

matei-cirjan

SC Oțelul Galați a remizat, scor 0-0, pe terenul formației Foresta Suceava, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 9-a a Ligii 3, seria 1.

Antrenorul Alin Pînzaru a început jocul în următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Puțanu, Gîță, Sălăgeanu – Stoian, Crihană, R. Moglan (cpt), Stan – Matei, Cîrjan. În repriza secundă au mai evoluat: Antohi, Chiriac, Codreanu și Munteanu.

Pe finalul meciului, oțelarii au evoluat în 10 jucători, Ionuț Puțanu suferind o accidentare după ce formația noastră efectuase toate cele 4 schimbări.

În etapa următoare, SC Oțelul Galați va evolua pe teren propriu, în compania formației CSM Roman, în etapa a 10-a a Ligii 3. Partida se va disputa pe stadionul Oțelul, cu începere de la ora 17:00. În deschiderea jocului va avea loc, de la ora 15:00, evenimentul „Legendele Oțelului – Legendele Galațiului” în care se vor întâlni generațiile de excepție ale clubului nostru, echipa anilor 90 și formația care a reușit să cucerească campionatul și Supercupa României în 2011.