shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Remiză la Focșani, dar păstrăm fotoliul de lider

dobre-focsani

SC Oțelul Galați a remizat, scor 1-1 (1-0), pe terenul formației CSM Focșani, într-o partidă ce a contat pentru etapa 13 a Ligii 3, seria 2. Gazdele au deschis scorul în minutul 15, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Brian Lemac, în urma unui presupus penalty al lui Cucu în careu, dar acordat mult prea ușor de centralul în partidei, în timp ce oțelarii au egalat în minutul 77, printr-un șut senzațional al lui Fernando Dobre, de la aproximativ 35 de metri.

grup-focsani-otelul

Antrenorul Petre Grigoraș a început jocul în următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Cucu, Ghiocel – Neagu, Cireș – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. În repriza secundă au mai evoluat: Marquinhos, Cîrjan, Dobre, Petrache și Stoian.

După această etapă, Oțelul rămâne pe poziția de lider al clasamentului, cu un total de 29 de puncte, urmată de Dacia Unirea Brăila (28 puncte), CSM Focșani, Sporting Liești și CSM Rm. Sărat (23 puncte).

În runda următoare, SC Oțelul Galați va întâlni pe teren propriu, vizita formației CS Făurei, în etapa 14. Partida va avea loc sâmbătă, 3 aprilie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.