shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Reunirea lotului programată pe 13 ianuarie

otelul-csu3

Jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați au încheiat prima parte a stagiunii 2019/2020 a Ligii 3 și se află momentan în vacanța de iarnă a sezonului.

La mijlocul lunii următoare, oțelarii vor încheia această perioadă de repaus și vor începe pregătirile pentru returul actualei ediții de campionat. Antrenorul principal Alexandru Ciobanu a programat primul antrenament din noul al luni, 13 ianuarie, la stadionul Oțelul.

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 20202 se va disputa pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima e returului Ligii 3, seria 1.

Urmează o binemeritată perioadă de pauză pentru echipă, după o primă parte în care am încercat să dăm totul la fiecare partidă. Jucătorii au creat o stare de spirit în vestiar care ne-a adus multe rezultate pozitive în acest sezon și care ne-au permis să ocupăm un loc onorabil în clasament, dar sigur că e de datoria noastră să ne autodepășim în permanență. La fel de important e că am promovat mulți tineri din propria pepinieră, dacă analizăm în perspectivă întregul lot cred că rezultă o medie de vârstă foarte scăzută, ceea ce e îmbucurător pentru viitorul acestui club” – Alexandru Ciobanu, antrenor principal SC Oțelul Galați