shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Robert Ciurea și Ruben Silvestre, mâine la magazinul oficial

magazin-oficial

Suporterii care își vor achiziționa bilete la partida SC Oțelul Galați – Sporting Liești, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, vor avea parte de mai multe surprize oferite de clubul nostru.

Astfel, vineri, în intervalul orar 18:00-19:00, la Magazinul oficial al clubului situat la stadionul Oțelul, fanii își vor putea procura tichete de acces, dar vor avea și ocazia de a lua autografe sau să se fotografieze alături de jucătorii Ruben Silvestre și Robert Ciurea.

În cursul aceleași zile, începând cu ora 14:00, cele mai importante trofee obținute de Oțelul, titlul de campionă și Supercupa României se vor afla la shop-ul oficial, iar toți suporterii se vor putea fotografia cu „piesele de rezistență” ale palmaresului clubului nostru. De asemenea, de la ora 16:00, fanii vor putea vizita și muzeul oficial al SC Oțelul Galați, unde se află colecția completă de trofee obținute de club de-a lungul istoriei sale, dar și sala de conferințe, acolo unde jucătorii, staff-ul tehnic și cel administrativ obișnuiesc să vorbească în fața reprezentanților mass-media.

Iată programul complet al acțiunilor ce se vor desfășura vineri, 10 noiembrie:

14:00 – 19:00 – Achiziționare bilete la SC Oțelul Galați – Sporting Liești și materiale promoționale cu însemnele clubului

14:00 – 19:00 – Sesiune foto cu trofeele de campioană și Supercupa României

16:00 – 19:00 – Tur al muzeului oficial al clubului și sălii de conferințe

18:00 – 19:00 – Achiziționare bilete, sesiune de autografe și fotografii cu jucătorii Ruben Silvestre și Robert Ciurea

Partida SC Oțelul Galați – Sporting Liești se va desfășura sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 16:00,pe stadionul Oțelul. Detalii referitoare la bilete, prețuri și programul caselor CLICK AICI #ImpreunaPentruOtelul