shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Roș-alb-albaștrii continuă seria meciurilor de pregătire

echipa1

SC Oțelul Galați va disputa astăzi cel de-al doilea meci de pregătire din cantonamentul din sudul Spaniei, în compania formației Muleño CF (Tercera Division). Jocul va avea loc cu începre de la ora locală 20:30 (ora României 21:30), pe Estadio Municipal de Mula, Murcia.

Muleño Club de Fútbol este un club de fotbal din localitatea Mula, provincia Murcia, înființat în anul 1986 și care evoluează în prezent în Tercera Division. Își desfășoară jocurile de pe teren propriu pe Estadio Municipal de Mula, arenă cu o capacitate de 2000 de locuri. Are la activ 14 sezoane petrecute în Tercera Division, iar cel mai bun produs al clubului este Pedro Leon, jucător ce a evoluat de-a lungul carierei la Real Madrid, Real Murcia, Getafe, Levante, Real Valladolid și Eibar.

Iată programul complet al meciurilor de pregătire pe care oțelarii le vor susține în această perioadă precompetițională:

1

februarie: SC Oțelul Galați – Agrostar Tulucești (Liga 4) 7-0

11

februarie: SC Oțelul Galați – CD Vera (Primera Division Andaluza) 1-2

13

februarie: SC Oțelul Galați – Muleño CF (Tercera Division)

15

februarie: Meci-școală SC Oțelul Galați

18

februarie: SC Oțelul Galați – Atlético Pulpileño (Tercera Division)

20

februarie: SC Oțelul Galați – Águilas FC (Tercera Division)

29

februarie: SC Oțelul Galați – Metalul Buzău (Liga 3)

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.