shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Roș-alb-albaștrii, spre Vatra Dornei

Echipa de seniori a SC Oțelul Galați a plecat astăzi într-un cantonament la Vatra Dornei, stațiune montană în care s-a pregătit și anii trecuți sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu. Lotul este compus din 25 de jucători, însă în zilele următoare sunt așteptați și câțiva fotbaliști noi care să întărească garnitura roș-alb-albastră. Primul, un atacant sârb, va ajunge astăzi la Galați pentru vizita medicală.

Reveniți după scurta vacanță de iarnă, elevii lui Dorinel Munteanu sunt deja în drum spre Vatra Dornei, acolo unde se vor antrena până pe data de 13 ianuarie. Ulterior, până la startul sezonului de iarnă-primăvară, este posibil ca Oțelul să susțină cel puțin un joc de verificare, primul meci oficial pe 2024 fiind programat la FC Voluntari pe 22 ianuarie. Tehnicianul echipei noastre a ales un lot de 25 de jucători pentru această perioadă, cu mențiunea că mijlocașul Ionuț Neagu a fost nevoit să rămână acasă din cauza unei accidentări.

În zilele următoare sunt așteptați și jucători noi care să fortifice toate compartimentele echipei. Primul, un atacant sârb, a semnat deja cu Oțelul și este așteptat în după-amiaza acestei zile la Galați pentru vizita medicală. El va pleca apoi în cantonament. “Ne cunoaștem foarte bine punctele forte și pe cele slabe și încercăm din răsputeri să întărim echipa pentru meciurile care urmează de la finalul acestei luni încolo. Îmi doresc din partea tuturor să tragă tare la munte, am mare încredere în ei, inclusiv în cei noi care ni se vor alătura“, a declarat Dorinel Munteanu.

Lotul SC Oțelul Galați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș (revenit după împrumutul la Unirea Braniștea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic

Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri. Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov.