shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Roș-alb-albaștrii, victorie fără emoții: 2-0 la Dinamo Bacău

echipa-bacau-otelul

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-0 (1-0), partida susținută pe terenul formației Dinamo Bacău, în etapa a 6-a a Ligii 3, seria 2.

Jocul a fost la discreția oțelarilor, aceștia dominând în totalitate partida, irosind o multitudine de ocazii de gol în fața unui adversar care a mizat pe defensivă pe tot parcursul jocului. Roș-alb-albaștrii au deschis scorul prin Denis Cireș (min. 35), acesta luând o acțiune pe cont propriu de la marginea careului advers, reușind să înscrie după ce a driblat și portarul băcăuan, iar în repriza secundă, Vadim Cricimar (min. 59), a dublat și închis tabela după ce a scăpat singur pe flancul drept, a pătruns în careu și a finalizat cu un șut la colțul scurt.

Managerul tehnic al SC Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt), Nedelea – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cricimar, Nica. În repriza secundă au mai evoluat: Farcaș, Vaștag, Demian, Dobre și Cîrjan.

În runda următoare, SC Oțelul Galați va primi, pe teren propriu, vizita celor de la CS Făurei, sâmbătă, 9 octombrie. Jocul se va disputa cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Oțelul.