shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

S-au stabilit cele mai importante detalii privind alegerile din 3 decembrie

logo-suporter-club-otelul-galati-1
Suporter Club Oţelul Galaţi anunţă că alegerile privind conducerea clubului vor avea loc sâmbăta, 3 decembrie, de la ora 15.00 la clubul Sidex. Deasemenea, Comisia Electorală a constatat că toate condiţiile sunt îndeplinite şi a validat candidaturile depuse, astfel că vă putem prezenta oamenii care candidează pentru poziţii în conducerea clubului SC Oţelul Galaţi.
Candidaţii sunt:
– Cornel Romeo Moisescu, candidează pentru funcţia de preşedinte al clubului;
– Cosmin Ilas, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte;
– Alexandru Pirvu, candidează pentru funcţia de secretar;

Prezentăm mai jos extrase din statut referitoare la presoanele care pot vota la Adunarea Generală din 3 decembrie.
18.2 Membrii asociaţi-cotizanţi pot participa şi vota la Adunarea Generală în mod direct sau prin intermediul unui mandatar-delegat, care trebuie să fie în mod obligatoriu membru asociat-cotizant, împuternicit în acest sens, de unul sau mai mulţi membri asociaţi-cotizanţi, dar nu mai mult de 10 membri asociaţi-cotizanţi pentru acelaşi mandatar-delegat şi care, trebuie să îndeplinească aceste condiţii până la data de 1 ianuarie a anului în care sunt aleşi ca atare şi la momentul în care este ţinută Adunarea Generală.
18.3 Mandatul-delegaţilor este valabil numai pentru adunările generale desfăşurate în cursul unui an financiar, va începe în ziua în care începe anul financiar (1 ianuarie) şi se va termina în ultima zi a anului financiar (31 decembrie). Numirea Delegaţilor va fi comunicată părţilor interesate, în scris sau prin e-mail, specificând data de la care începe şi data la care se termină perioada de delegaţie. Delegaţilor li se va elibera o dovadă, care va purta numele lor, numărul de Membru Asociat şi durata perioadei lor de delegaţie.
Reamintim importanţa prezenţei dumneavoastră la aceste alegeri sau delegarea în timp util a a altui asociat -cotizant care să vă reprezinte pentru că e obligatoriu să se îndeplinească condiţiile de cvorum. Fără îndeplinirea acestor condiţii, alegerile vor fi invalidate, fiind necesară o nouă rundă, ceea ce va ingreuna activitatea clubului în perioada următoare.