shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Să credem în Oțelul nostru!

Pentru SC Oțelul Galați este iarăși sărbătoare: joacă în fața propriilor suporteri, și nu e vorba de câteva zeci sau sute, cum se întâmplă pe alte arene, ci de mii. Minimum zece, așa ne-am obișnuit în ultimii ani, iubirea de roș-alb-albastru fiind mai presus de sentimentele etalate în funcție de rezultat.

Astăzi, de la ora 18.30, cu toții trebuie să credem în victorie!

Nu este ușor să rămâi în căutarea primei victorii din sezon, poate că riscul resemnării ar crește. Poate. Nu și când beneficiezi de mii de inimi care bat în tribune până la ultimul fluier. Acestea sunt condițiile în care joacă echipa lui Dorinel Munteanu, iar duelul cu FC Voluntari, primul din istoria eșalonului de elită, poate fi convertit în trei puncte care să potențeze cele cinci rezultate de egalitate din primele șase runde de SuperLiga. Să nu ne amăgim, să nu pierdem contactul cu realitatea: în primăvară, când lumina diviziei superioare se vedea tot mai limpede, ne întrebam dacă Oțelul nostru poate măcar să se lupte de la egal la egal cu vreunul dintre monștrii campionatului. Considerăm că până acum a fost totul peste așteptări, iar gustul victoriei ne-a fost răpit în ultimele minute de trei ori, cu UTA, la Sepsi și iarăși acasă cu U Cluj.

FC Voluntari, formație cu una dintre cele mai experimentate garnituri din SuperLiga, a început furtunos noul sezon, pentru ca etapa trecută să fie răpusă surprinzător pe teren propriu de o altă nou-venită în scenă, Dinamo București. Prin urmare, avem dreptul să sperăm, să credem că și băieții noștri, tot mai motivați să rupă bariera rezultatelor nedecise, ne vor oferi o BUCURIA. Hai pe stadion să le fim alături, hai pe stadion ca să demonstrăm încă o dată că fenomenul Oțelul este DOAR ÎN CREȘTERE!

Forza, Galați!