shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Să fie în cel mai bun ceas!

SC Oțelul Galați începe în această seară partea secundă a Superligii: avem o deplasare la Sibiu cu UTA Arad, grupare care momentan nu își poate utiliza propriul teren. Meciul, care face parte din etapa a XVI-a a campionatului, va începe la ora 20:30.

Primul duel cu arădenii, meciul de revenire pe prima scenă a roș-alb-albaștrilor, nu ne trezește neapărat amintiri neplăcute. Chiar dacă s-a terminat 1-1. Nu este vorba de amărăciune, cu toate că am fi meritat cu prisosință cele trei puncte. Am uitat de penaltiul ratat și de bara transversală din ultimele minute, contează pentru suporteri gălățeni că ECHIPA demonstra, la regăsirea aerului tare al primei ligi, bucuria de a se lupta, de a nu ieși niciodată de pe teren cu impresia că s-ar fi putut dărui mai mult. O pot spune cu mâna pe inimă și suporterii mai pretențioși: Oțelul a terminat cu fruntea sus prima jumătate a sezonului regular, având poate o singură partidă în care adversarul i-a fost superior. Nu și pe tabela de marcaj.

Anul 2023 este departe de a se fi încheiat, așadar nu e vreme de făcut bilanțul, iar vremea ține în continuare cu fotbalul. În această seară, jucăm la Sibiu cu acea UTA care ne vizita în prima etapă, o grupare care și-a îmbunătățit jocul, unul dintre acei adversari împotriva cărora trebuie să fii concentrat timp de 90 de minute. ”Am mai jucat și contra celor mai în formă echipe, am mai jucat și contra echipelor care au dat cele mai multe goluri, dar nu mă sperie, dimpotrivă, sper ca băieții noștri să fie foarte concentrați, adică să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la ultimul meci, cel de la Iași. Eu îmi doresc ca returul să fie mult mai bun decât turul campionatului”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu înaintea jocului în care ne potrivim ceasurile pentru retur. Să fie în cel mai bun ceas! Forza, Oțelul!