shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Să învățăm să ne bucurăm!

SC Oțelul Galați va juca astăzi, de la ora 18.30, pe terenul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în etapa 4 a SuperLigii. Cu alte cuvinte, al treilea adversar de top întâlnit în startul sezonului 2023-2024, după jocurile cu Universitatea Craiova și FCSB. Conform unui slogan poate perimat, trebuie să ne bucurăm de fotbal: ne-am dorit să ajungem aici, e bine să trăim intens aceste momente.

Fotbalul este viață, mai ales pentru cei care trăiesc în iarbă sau care, meci de meci, stau lipiți de gardul care îi desparte doar fizic de eroii principali ai evenimentelor. Sportul-rege este și contabilitate pentru alți pasionați care se raportează mereu la clasamentul întrecerii. Oțelul, după dueluri încinse în primele trei runde, are de trecut un nou examen pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe din SuperLiga. A demonstrat-o cu vârf și îndesat în duelurile din Conference League, cu toate că nu poate fi omis un aspect și mai important: și-a început stagiunea cu încă un trofeu, Supercupa României.

Cu câteva probleme de lot, echipa noastră a plecat la Sf. Gheorghe tocmai pentru a învăța să se bucure de primul campionat de elită din ultimii opt ani. Nu poate fi decât motivant să-ți demonstrezi calitățile în compania celor mai buni fotbaliști din România, știind că ulterior, sâmbătă seară, la Galați, ne va aștepta încă o dată stadionul plin. Așa cum a fost și în barajul pentru promovarea în Liga 3, dar și în multe jocuri de eșalon secund.

Sigur, venim după o înfrângere nemeritată, din punctul meu de vedere, cu FCSB, dar asta este, a trecut. Ne uităm spre viitor, spre următorul joc, unde vom face totul posibil să facem un joc reușit. Bineînțeles, ne gândim la punct sau puncte. Suntem un grup unit, chiar dacă jucătorii nu s-au integrat încă“, a declarat, printre altele, antrenorul Dorinel Munteanu înaintea acestei deplasări.

Să ne bucurăm, așadar!