shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sâmbătă, deplasare pe terenul Forestei Suceava

putanu-galben

Jucătorii Oțelului se pregătesc pentru o nouă deplasare lungă și o partidă dificilă pe terenul formației Foresta Suceava, în etapa 9 a Ligii 3. Jocul se va disputa sâmbătă, 20 octombrie, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Areni din Suceava.

Înaintea acestei runde, oțelarii continuă să conducă ierarhia seriei, având acumulate un total de 22 de puncte în urma celor 7 victorii și 1 remiză înregistrate, fiind neînvinși în actuala stagiune. Roș-alb-albaștrii au cel mai bun atac al seriei, cu 20 de goluri marcate, și cea mai bună defensivă din toată Liga 3, cu doar 2 goluri primite, la egalitate cu CS Minaur Baia Mare (seria 5). De cealaltă parte, Foresta Suceava ocupă locul 7, cu 14 puncte, având o linie de clasament ce cuprinde 4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, golaveraj 14-8.

De asemenea, formația noastră are punctaj maxim din meciurile disputate în deplasare (4 meciuri – 4 victorii), în timp ce gazdele de sâmbătă au reușit să câștige toate partidele de pe teren propriu (3 meciuri – 3 victorii).