shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sâmbătă, ultima deplasare a anului: CSM Rm. Sărat vs Oțelul

jucatori-otelul-rosu

SC Oțelul Galați se va deplasa sâmbătă, 24 noiembrie, pe terenul formației CSM Rm. Sărat, pentru a disputa partida din etapa 14 a Ligii 3. Jocul va avea loc cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Rm. Sărat.

Înaintea acestei runde, oțelarii se află pe locul secund al clasamentului, cu un total de 32 de puncte, la 3 puncte distanță de liderul Gloria Buzău, ecart ce se poate recupera în ultima etapa a turului atunci când buzoienii vor sta în urma retragerii din competiție a formației CSM Roman. Roș-alb-albaștrii au obținut până acum 10 victorii și 2 egaluri, fiind neînvinși, marcând 26 de goluri și primind doar 3 goluri, având în continuare cea mai bună defensivă a Ligii 3. De cealaltă parte, CSM Rm. Sărat ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, acumulând 7 puncte, în urma 1 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri înregistrate, golaveraj 8-21.

După acest joc, roș-alb-albaștrii vor mai avea de disputat un singur joc oficial în acest an, pe teren propriu, în compania formației Știința Miroslava, partidă ce se va disputa vineri, 30 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.