shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sâmbătă, ultima partidă a sezonului

otelul-jucatori

SC Oțelul Galați va disputa sâmbătă, 26 mai, ultima partidă oficială a acestui sezon competițional, împotriva formației AFC Hărman, în etapa a 30-a a Ligii 3. Jocul se va disputa cu începere de ora 18:00, pe stadionul Oțelul.

Formația noastră se află pe locul 3 al clasamentului după 27 de meciuri disputate, având un total de 59 de puncte după cele 17 victorii, 8 egaluri și 2 înfrângeri. Oțelarii au marcat până acum în acest sezon 54 de goluri și au primit doar 14 goluri, fiind cea mai bună defensivă din Liga 3. De cealaltă parte, AFC Hărman se situează pe locul 5 al ierharhiei cu 43 de puncte strânse, având înregistrate 13 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri, golaveraj 54-30.

Bilete de acces la acest joc vor fi puse în vânzare în zilele următoare, iar din încasările rezultate jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați vor participa la „Semimaraton Galați 2018”, unde vor susține cauza lui Nicolas, junior al clubului nostru care a suferit un grav accident de mașină și care necesită sprijin pentru recuperare.