shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sănătatea Darabani – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 15:00

jucatori-otelul-rosu

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, pe terenul formației Sănătatea Darabani, într-o partidă ce va conta pentru etapa 17 a Ligii 3, seria 1. Jocul se va disputa cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Orășenesc din localitatea Darabani.

Înaintea acestei runde, oțelarii se află pe locul secund al ierarhiei, cu un total de 38 de puncte acumulate după cele 12 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 29-5, fiind în continuare cea mai solidă defensivă din cel de-al treilea eșalon. De cealaltă parte, Sănătatea Darabani ocupă ultima poziției, cu doar 7 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 2 victorii, 1 egal și 12 înfrângeri, golaveraj 13-45. În etapa precedentă, formația noastră a trecut pe teren propriu de CSM Pașcani, scor 1-0, în timp ce gazdele de mâine au cedat la limită, scor 0-1, la Sporting Liești.

Chiar dacă ninge sau plouă, dacă terenul e bun sau prost, avem nevoie de puncte și trebuie să facem totul pentru a le obține. Trebuie să avem atitudine, să abordăm bine jocul, iar în acest mod nu vom avea probleme”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Partida va fi arbitrată de o brigadă ce îl va avea la centru pe Avram Robert (Piteşti – Argeş), ajutat la cele două tușe de Dobre Răzvan Mihai (Şotânga – Dâmboviţa) și Catană Gabriel Ion (Târgovişte – Dâmboviţa). Observator de joc a fost delegat Moraru Florentin Vasile (Vaslui – Vaslui), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Anitoaei Petronela (Iaşi – Iaşi).

Jocul va fi tr.ansmis în format live text pe site-ul oficial www.ascotelul.ro și live video exclusiv pe grupul membrilor socios #ImpreunaPentruOtelul