shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Săptămână cu două meciuri de verificare pentru oțelari

otelul-buzau-amical

Oțelarii vor începe astăzi o nouă săptămână de antrenamente pentru pregătirea returului, parte secundă ce va debuta pe 13 martie. Astfel, roș-alb-albaștrii mai au trei săptămâni până la primul joc oficial al anului, în deplasare, cu Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, perioadă pe care o vor folosi atât prin ședințe de pregătire, cât și prin meciuri de verificare. Elevii lui Petre Grigoraș vor susține miercuri, 24 februarie, un test cu Sporting Vaslui (locul 7, seria 1), iar sâmbătă, 27 februarie, vor primi vizita celor de la Metalul Buzău (locul 4, seria 4), ambele partide urmând a se disputa pe stadionul Oțelul. Ultimul joc de verificare înainte de reluarea oficială a campionatului va avea loc sâmbătă, 6 martie, tot pe teren propriu, în compania formației Hușana Huși, ocupanta locului 4 în seria 1 a Ligii 3.

În prima parte a pregătirii am lucrat mai mult fizic, dar acum punem accent pe jocul echipei și sunt convins că la startul returului vom arăta mult mai bine. Vom lucra la omogenitate, suntem un grup unit și am încredere că vom reuși ce ne propunem” – Petre Grigoraș

Iată programul complet al meciurilor de verificare din această perioadă de pregătire:

  • SC Oțelul Galați vs SCM Gloria Buzău (L2) 0-1
  • Bucovina Rădăuți (L3) vs SC Oțelul Galați 1-0
  • SC Oțelul Galați vs Dante Botoșani (L3) 2-1
  • SC Oțelul Galați vs CSM Rm. Sărat (L3) 2-1
  • 24 februarie – SC Oțelul Galați vs Sporting Vaslui (L3)
  • 27 februarie – SC Oțelul Galați vs Metalul Buzău (L3)
  • 6 martie – SC Oțelul Galați vs Hușana Huși (L3)

Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2. Partida se va disputa cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Comunal Prof. Costică Popovici din localitatea gălățeană.