shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sărbătorim „15 mai” la Magazinul Oficial

otelul-stadion-campioana

Ziua de 15 mai 2011 este cu siguranţă cea mai importantă bornă a fotbalului gălăţean, iar pentru suporteri va rămâne întotdeauna scrisă cu litere de aur în inimile roș-alb-albastre. În acel mijloc de Florar, Oțelul a devenit campiona României şi prima regină a Moldovei fotbalistice, niciodată o echipă a acestei zone nu a reușit să pună mâna pe trofeul suprem al fotbalului românesc. Poate fi cu uşurinţă declarată ziua Oțelului, ziua în care visul gălăţean de aproape jumătate de secol a fost împlinit, motiv pentru care data de 15 mai va fi “imprimată” veşnic în sufletul oţelarilor, iar bucuria acelor clipe va dăinui peste ani şi ani în oraşul nostru.

În acest an, la 8 ani de la incredibilă performanță realizată de trupa antrenată la vremea respectivă de Dorinel Munteanu, invităm toți suporterii la Magazinul Oficial, acolo unde va fi prezent și trofeul cucerit de oţelari în disputa decisivă contra Politehnicii Timișoara, prima cupă cu adevărat importantă din vitrina clubului nostru.

sigla-trofeu

Această aniversare nu poate avea loc decât în prezenţa voastră, a suporterilor, care aţi contribuit şi voi decisiv la realizarea succesului din 2011, astfel încât sunteți așteptați în această săptămână în intervalul orar 11:00-19:00, la shop-ul oficial situat la stadionului Oțelul, acolo unde clubul oferă tuturor fanilor un discount de 15% la toate produsele, iar toți cei care vor achiziționa materiale promoționale vor primi și postere gratuite, dar si un DVD special dedicat zilei istorice de acum 8 ani.

De asemenea, la meciul SC Oțelul Galați – CSM Rm. Sărat, în semn de prețuire pentru acest moment istoric, dar și pentru că va fi ultimul joc al oțelarilor pe teren propriu din acest sezon, intrarea tuturor suporterilor va fi liberă. Jocul se va disputa sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul.