shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul cere ajutorul Galaţiului

Juniorii otelari la treaba

Juniorii otelari la treaba

Suporter Club Oţelul Galaţi a depus pe 17 octombrie dosarul pentru obţinerea de finanţare de la Primăria municipiului nostru, conform proiecţiei bugetare ataşate la dosar. Vă reamintim că, la ora actuală, clubul roş-alb-albastru trăieşte doar din contribuţiile suporterilor şi a câtorva sponsori mărinimoşi care au dorit să ţină steagul sus pentru mândria Galaţiului.

Pe lângă refacerea celui mai de preţ simbol gălăţean, prin clădirea unei echipe de seniori care domină cu autoritate campionatul judeţean, fanii roş-alb-albaştri au ţinut să salveze de la pieire şi o parte a Centrului de Copii şi Juniori, categoriile A, A1, B şi C fiind angrenate în competiţiile organizate de FRF sau AJF, după caz. Aici activează un număr de aproximativ 60 de tineri ai Galaţiului, care ar fi trebuit să renunţe la visul lor, dacă centrul de juniori nu ar fi fost păstrat.

Astfel, SC Oţelul Galaţi este singurul club din România, aflat în Liga a IV-a, care deţine echipe de juniori la categoriile naţionale A şi B! Bineînţeles că o astfel de mişcare îndrăzneaţă este ţinută în viaţă cu mari eforturi financiare, dar considerăm că viitorul fotbalului gălăţean – care este în joc – este mult mai important. Aşadar, sperăm că administraţia locală nu va trece cu vederea lupta cu vremurile a suporterilor gălăţeni şi va veni în sprijinul acestor tineri, viitorii eroi ai fotbalului de pe meleagurile noastre, un fotbal care a dat ţării numeroşi jucători talentaţi de-a lungul timpului.

SC Oţelul Galaţi este un club creat de suporteri, pentru suporteri şi pe această cale cerem ajutorul nu doar administraţiei locale, ci şi comunităţii locale şi mai ales mediului de afaceri. Doar împreună putem reclădi Oţelul falnic, aşa cum a fost el odată. Aşteptăm mai multă implicare din partea tuturor celor care se consideră mândrii gălăţeni şi au crescut cu spiritul de oţelar în sânge.