shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oțelul Galați a primit personalitate juridică

logo-suporter-club-otelul-galati-1

Proiectul suporterilor uniți sub numele SC Oțelul Galați este de astăzi o realitate. Suporter Club Oțelul Galați a primit azi, 19 iulie 2016, personalitate juridică din partea judecătoriei Galați. Decizia de astăzi echivalează cu actul de renaștere al echipei noastre iubite, Oțelul Galați. Deși am pierdut o lună din cauza unei erori ce nu ne aparține, până la urmă dorința de a ține Oțelul în viață a fost mai puternică decât orice problemă birocratică. De aici înainte totul ține doar de noi, suporterii acestei echipe, pentru a readuce Oțelul Galați acolo unde îi este locul.

A fost grea așteptarea pentru toți, însă de aici înainte drumul nu poate fi decât în sus. Suntem conștienți că va fi o luptă grea, că fiecare dintre noi va trebui să facă eforturi suplimentare și că nici timpul nu ne este aliat, însă dorința noastră de a construi o echipă Oțelul Galați puternică ne va face să reușim. În perioada imediat următoare vom face pașii necesari pentru ca toți suporterii să poată deveni parte activă a noului club. Se va deschide un cont în bancă, se vor face formalitățile pentru ca noul club să poată emite chitanțe pentru toți banii primiți și se vor emite cardurile de membru socios. De asemenea, pentru Stelian Bordieanu și Sorin Haraga va începe o perioadă extrem de grea, în care cei doi vor trebui să contruiască o echipă. Știm că nu e o sarcină ușoară, dar avem încredere că ei sunt capabili să o ducă la capăt.

O altă misiune foarte importantă pentru conducerea clubului este aceea de a întreprinde toate formalitățile pentru înscrierea echipei SC Oțelul Galați în viitorul campionat al Ligii a IV-a organizat de AJF Galați. Facem apel către întreaga suflare oțelară să vină alături de noua echipă pentru a sprijini renașterea fotbalului în Galați și reconstruirea celui mai iubit club din istoria acestui oraș – Oțelul Galați.

Admite cererea formulată de petenta Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi, cu sediul în Galaţi. Dispune acordarea personalităţii juridice şi înscrierea în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Galaţi a Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi – Extras din soluția dată de Judecătoria Galați