shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul Galaţi are de astăzi cont bancar

logo-suporter-club-otelul-galati-1

Având în vedere că Suporter Club Oţelul Galaţi este un proiect al celor mulţi, el va trebui susţinut de toţi suporterii care îşi doresc să se implice în renaşterea echipei campioane a României în 2011. Încă de la demararea procesului de constituire a asociaţiei, spre bucuria noastră, mulţi suporteri ne-au asigurat de susţinerea lor. Pentru a face totul legal şi pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să facă parte din acest proiect, era nevoie însă de un cont unde să se poată depună banii de către toată lumea. Până la constituirea contului a fost necesară parcurgerea unui lung şir de paşi birocratici, dar astăzi vă putem da vestea cea bună. SC Oţelul Galaţi a primit Codul de Identificare Fiscala de la instituţiile statului şi a putut în sfârşit să îşi deschidă conturile (în RON şi Euro) la bancă.

Cele două conturi unde suporterii care doresc să devină membri cotizanţi pot trimite banii sunt: RO59BRDE180SV07675471800 in RON si RO55BRDE180SV07675551800 in Euro. Ambele conturi sunt deschise la BRD.Având în vedere că în aceste conturi se vor putea face şi donaţii, e necesar ca cei care trimit  banii să specifice clar la detaliile tranzacţiei pentru ce o fac. Deasemenea, un alt lucru foarte important, în momentul în care trimiteţi banii, nu uitaţi să trimiteţi pe adresa de email contact@ascotelul.ro şi adeziunea completată şi semnată pentru a putea fi adăugată la dosar. Modelul adeziunii îl găsiţi pe site-ul oficial – click aici.

Pentru cei care încă nu au apucat să afle, la înscrierea în asociaţie, fiecare nou membru va trebui să plătească suma unică de 50 de RON. Apoi pentru a putea participa la şedinţele Adunării Generale, va trebui ca în fiecare an să achite ( în funcţie de cardul dorit) cotizaţia anuală:- la cardul roşu, pentru cei sub 21 de ani sau pentru cei peste 65 de ani, cotizaţia anuală este de 60 RON.- la cardul alb, pentru membrii cotizanţi, cotizaţia anuală este de 150 de RON.- la cardul albastru, pentru cei care vor să se implice financiar mai mult, cotizaţia anuală este de 400 RON.