shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oțelul Galați – CSM Focșani se dispută cu spectatori

otelul-csu1

Guvernul României a modificat în cursul acestei seri măsurile care se aplică pe durata stării de alertă pe teritoriul României și a dispus redeschiderea stadionelor pentru spectatori.

Astfel, conform modificării, în spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-21,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sportului şi al ministrului sănătăţii.

Astfel, partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani va avea loc cu prezența fizică a suporterilor, în limita a 30% din capacitatea maximă, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție. Jocul în care se vor duela primele două clasate în seria 2 a Ligii 3 se va disputa cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită.