shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul Galaţi i-a cucerit şi pe cei din Vânători

avantul-vanatori-otelul-galati
Suporter Club Oţelul Galaţi a avut astăzi meci în deplasare la Vânători, unde a făcut spectacol atât pentru fanii veniţi de la Galaţi cât şi pentru locuitorii din comună. Atât evoluţia jucătorilor din teren, care s-au impus cu 5-0, cât şi spectacolul pirotehnic făcut de ultraşii oţelari a fost apreciat cum se cuvine de localnici. A fost o deplasare reuşită, în care SC Oţelul Galaţi a continuat să îşi pledeze cauza în faţa tuturor gălăţenilor şi a demonstrat încă odată că proiectul e făcut de suporteri pentru suporteri, indiferent că sunt din oraş, judeţ sau de oriunde.
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Vlasie, Neagu ( min. 64 Smadu), Scutaru, R. Codreanu, Ciurea, Dajbog, I. Codreanu, L. Radu, Tudosă( min. 70 Năpârlică), Postelnicu ( min. 80 Hanghiuc), Ţâmpău ( min. 70 Pavel).
Cele cinci goluri ale oţelarilor au fost înscrise de Postelnicu (min. 32), Ţâmpău (min. 62), Smadu (min. 68), Codreanu Ionuţ (min. 69) şi Dajbog (min. 90+3)
Cartonaşe galbene: Tudosă şi Pavel
Cartonaş roşu: Radu
De remarcat că la această partidă s-au strâns din donaţiile suporterilor ce au mers în deplasare dar şi a celor din Vânători suma de 1102.5 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru nevoile zilnice ale echipelor clubului nostru. Mulţumim locuitorilor din Vânători pentru implicare.