background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul Galaţi i-a cucerit şi pe cei din Vânători

avantul-vanatori-otelul-galati
Suporter Club Oţelul Galaţi a avut astăzi meci în deplasare la Vânători, unde a făcut spectacol atât pentru fanii veniţi de la Galaţi cât şi pentru locuitorii din comună. Atât evoluţia jucătorilor din teren, care s-au impus cu 5-0, cât şi spectacolul pirotehnic făcut de ultraşii oţelari a fost apreciat cum se cuvine de localnici. A fost o deplasare reuşită, în care SC Oţelul Galaţi a continuat să îşi pledeze cauza în faţa tuturor gălăţenilor şi a demonstrat încă odată că proiectul e făcut de suporteri pentru suporteri, indiferent că sunt din oraş, judeţ sau de oriunde.
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Vlasie, Neagu ( min. 64 Smadu), Scutaru, R. Codreanu, Ciurea, Dajbog, I. Codreanu, L. Radu, Tudosă( min. 70 Năpârlică), Postelnicu ( min. 80 Hanghiuc), Ţâmpău ( min. 70 Pavel).
Cele cinci goluri ale oţelarilor au fost înscrise de Postelnicu (min. 32), Ţâmpău (min. 62), Smadu (min. 68), Codreanu Ionuţ (min. 69) şi Dajbog (min. 90+3)
Cartonaşe galbene: Tudosă şi Pavel
Cartonaş roşu: Radu
De remarcat că la această partidă s-au strâns din donaţiile suporterilor ce au mers în deplasare dar şi a celor din Vânători suma de 1102.5 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru nevoile zilnice ale echipelor clubului nostru. Mulţumim locuitorilor din Vânători pentru implicare.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer