Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sportgal/public_html/ascotelul.ro/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 843
SC Oţelul Galaţi – Quantum Club Galaţi, mâine de la ora 14.00 | SC Otelul Galati
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul Galaţi – Quantum Club Galaţi, mâine de la ora 14.00

ionut-codreanuSuporter Club Oţelul Galaţi întâlneşte mâine, 5 noiembrie, în etapa a 10-a a Ligii a IV-a pe stadionul Siderurgistul, concitadina Quantum Club. Partida care se anunţă una extrem de dispută având în vedere orgoliile puse în joc, va avea loc de la ora 14.00. De remarcat că ambele echipe îşi dispută meciurile de acasă pe stadionul Siderurgistul, astfel că, deşi SC Oţelul Galaţi joacă mâine rolul de gazdă, nu beneficiază de niciun avantaj.
Brigada de arbitri delegată la meciul SC Otelul Galaţi – Quantum Club Galaţi va fi formată din centralul Adrian Viorel Cojocaru şi din asistenţii Costel Daniel Luncaşu şi Adi Ciprian Buruiană, toţi trei din Galaţi. Observator pentru acest meci a fost delegat Marcel Vlase din Galaţi.
Un alt aspect important de reţinut este că mâine nu s-au anunţat precipitaţii, aşa că toţi suporterii oţelari sunt aşteptaţi la stadion pentru a susţine echipă.
Înainte de această partidă va avea loc meciul echipelor de juniori A1 ale celor două cluburi, începând cu ora 12.00.