shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oţelul Galaţi sprijină iniţiativa Universităţii Galaţi

SC Otelul - Universitatea Galati

SC Otelul – Universitatea Galati

Suporter Club Oţelul Galaţi dovedeşte încă odată că nu e doar o echipă de fotbal, ci şi un membru responsabil al comunităţii gălăţene, sprijinind diverse acţiuni, fie umanitare, fie de sprijinre a sportului în general. Un exemplu de implicare îl reprezintă participarea la o acţiune de sprijinire a fotbalului feminin din Galaţi, oţelarii fiind conştienţi că imaginea pozitivă de care se bucură echipa poate ajuta frumosul proiect numit AFC Universitatea Galaţi.

Pentru cei care încă nu au aflat, FC Universitatea Galaţi este un proiect început de Gabriel Călinescu şi Gabriel Caracaş în 2015, menit să reînvie tradiţia fotbalului feminin în oraşul nostru. E un proiect început ca şi SC Oţelul Galaţi pe bază de voluntariat, acest aspect făcând încă o dată dovada că atunci când există pasiune, problemele financiare pot fi învinse.

FC Universitatea Galaţi a dorit să facă din prezentarea lotului un eveniment special, apelând astfel la clubul nostru. SC Oţelul Galaţi şi-a anunţat prezenţa la Sala Sporturilor Dunărea, acolo unde se va organiza inclusiv un meci demonstrativ între cele două echipe. Acest eveniment care se doreşte a fi un cadou pentru toţi iubitorii fotbalului din oraşul nostru va avea loc duminică, 26 februarie, de la ora 15.30.

Cu această ocazie, suporterii oţelari vor putea să îşi achiziţioneze de la magazinul mobil prezent în sală, produse promoţionale cu sigla SC Oţelul Galaţi. Prezentăm mai jos o listă cu produsele ce vor putea fi cumpărate:

PREȚURI MATERIALE PERSONALIZATE SC OȚELUL
MATERIALE  PREȚ SOCIOS PREȚ NONSOCIOS
Tricou oficial 80 lei 100 lei
Șort 20 lei 25 lei
Fular 30 lei 35 lei
Fes 30 lei 35 lei
Fanion mare 25 lei 30 lei
Fanion mic 15 lei
Planner 15 lei / 30 lei
Cană 30 lei
Calendar 2017 10 lei / 20 lei
Carte 50 legende 15 lei
Carte Oțelul Galați Campioană 15 lei
Insignă SC Oțelul Galați 15 lei
Brichetă 5 lei
Sticker auto 5 lei
Pachet 5 stickere Oțelul 5 lei