shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oțelul Galați suspendă activitățile sportive și administrative

otelul-site-logo

Analizând riscul reprezentat de virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Conducerea Executivă a SC Oțelul Galați, întrunită astăzi, a hotărât ca orice activitate, fie sportivă sau administrativă, sa fie suspendată.

Astfel, antrenamentele echipei de seniori au fost sistate având în vedere faptul că jocurile oficiale din campionat au fost suspendate până la cel puțin data de 31 martie, existând premise ca această dată să fie extinsă. De asemenea, activitățile din cadrul Centrului de Copii și Juniori ale clubului nostru au fost întrerupte, urmând a fi reluate odată cu reînceperea școlii. În această perioadă, și Magazinul Oficial al clubului va fi închis până când situația generată de virusul COVID-19 se va stabiliza.

De asemenea, Consiliul Director al SC Oțelul Galați a decis amânarea Adunării Generală Ordinare de închidere a anului financiar 2019 ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 15 martie 2020, ora 11:00, la Sala de conferințe din incinta Bazei Sportive Oțelul. Noua dată de desfășurare va fi anunțată în timp util pe site-ul oficial al clubului.

SC Oțelul Galați consideră ca aceste măsuri vor proteja comunitatea de sportivi, antrenori și suporteri ai clubului nostru și altfel va participa activ la acțiunile luate de autorități pentru protejarea sănătății publice.