shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Scrisoare deschisă: Ne dorim suporterii înapoi pe stadioane

otelul-csu1

SC Oțelul Galați este un club renăscut din pasiunea suporterilor pentru culorile roș-alb-albastre, pentru tradiția fotbalului și pentru mândria orașului. În ciuda contextului social și sanitar, clubul nostru face un apel public către autoritățile competente de a analiza profund posibilitatea ca partidele de fotbal din țara noastră să aibă loc cu prezența fanilor în tribune. Considerăm că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive.

Cu siguranță, milităm pentru un mod de reorganizare privind accesul pe stadioane care să țină cont de pandemia de Covid-19, cu atât mai mult în situațiile în care mai multe domenii de activitate și-au redeschis porțile către public. În plus, partidele de fotbal se desfășoară în aer liber, iar măsuri precum numărul limitat de persoane, distanțarea socială, purtarea măștilor, măsurarea temperaturii, intrarea și ieșirea prin mai multe puncte de acces, etc, ar putea fi mult mai ușor de implementat.

Conștientizăm momentul în care întreaga societate se află din cauza acestei pandemii, dar sportul, în general, și fotbalul, în special, sunt dependente de susținerea fanilor, niciun sportiv, antrenor nu-și dorește să concureze pe arene goale. Cu atât mai mult clubul nostru, cel care există datorită fanilor și al cărui scop îi este dedicat, are nevoie de sprijinul gălățenilor, al celor care iubesc și susțin Oțelul.

SC Oțelul Galați – Renăscut de suporteri pentru suporteri