shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Seară perfectă pentru SC Oţelul Galaţi

Otelul Galati - Victoria Independenta 6-1
Astăzi a avut loc prima partidă oficială a Suporter Club Oţelul Galaţi, în compania celor de la Victoria Independenţa. Partida a fost dominată de la un capăt la celălalt de oţelari, scorul final spunând totul despre diferenţa de valoare dintre cele două echipe. Pe lângă regalul fotbalistic din teren, oţelarii din tribună s-au ridicat la nivelul jucătorilor şi au făcut la rândul lor o sărbătoare din această partidă. De la spectacolul de lumină şi culoare făcut de galerie, până la aplauzele si cântecele întregului stadion de la finalul meciului, suporterii au arătat că spiritul Oţelului trăieşte şi e mai viu ca oricând.
Scorul a fost 6-1 pentru SC Oţelul Galaţi, golurile oţelarilor fiind marcate de Marius Postelnicu ( min. 11 şi 60), Romeo Buteseacă ( min. 17), Radu Laurenţiu ( min. 58), Petrişor Tudosă ( min. 66 penalty) şi Pavel Daniel ( min. 88)
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu este următorul: Bordieanu, Neagu, Scutaru, Codreanu Ruben, Ciurea( c), Postelnicu, Napîrlică, Tudosă, Radu, Buteseacă, Gheorghe.
Au mai intrat Ţâmpău ( min. 55) în locul lui Buteseacă, Smadu ( min. 66) în locul lui Tudosă, Pavel ( min. 69) în locul lui Radu şi Hanghiuc ( min 70) în locul lui Gheorghe.
Mulţumim celor 2000 de spectatori prezenţi la meci atât pentru că au fost alături de SC Oţelul Galaţi la acest nou început, dar şi pentru donaţiile făcute. În acesta seara, oţelarii au donat 3448.5 lei şi 10 euro, bani ce vor fi folosiţi exclusiv pentru nevoile urgente ale echipei de seniori şi ale celor de juniori.