shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Duminică, selecții pentru copiii născuți între anii 2006 și 2010

jucator-otelul

Hai la fotbal! SC Oțelul Galați organizează acțiune de selecție pentru copiii gălățeni care vor să practice fotbalul la clubul fanion al orașului nostru. Selecția este destinată copiilor născuți între anii 2006-2010, însă se pot prezenta și cei apropiați de aceste vârste.

Trialul va avea loc pe terenul principal al Stadionului Oțelul, după finalul oficial al sezonului competițional al Ligii 3, duminică, 27 mai, cu începere de la ora 18:00. Jucătorii au obligația de a se prezenta la trial cu echipamentul sportiv propriu și să fie apți pentru activitate sportivă.

Pentru o bună organizare a evenimentului, cei care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să trimită un mesaj, prin telefon: 0745 538 328 sau e-mail contact@ascotelul.ro, în care să specifice numele complet și data nașterii.

Antrenorul coodonator al acțiunii de selecție este Mihai Ciobanu, iar la eveniment vor fi prezenți toți antrenorii din cadrul Centrului de Copii și Juniori al SC Oțelul Galați: Tudorel Pelin (juniori A), Sorin Tîrîlă (juniori B), Mitică Ragea (juniori C), Iulian Olteanu, Doru Balmuș (juniori D).

Te așteptăm și pe tine să îmbraci și să reprezinți tricoul echipei fanion a orașului Galați!