shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Situația lotului înainte de reunire

jucatori-otelul-pascani

Jucătorii și staff-ul tehnic vor încheia săptămâna următoare vacanța și vor începe pregătirile pentru noul sezon competițional. Primul antrenament este programat miercuri, 4 iulie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

La această primă ședință de pregătire nu vor mai fi prezenți jucătorii Alexandru Muscă, Ruben Silvestre, Mihnea Vlad, Rareș Oprea și Dejan Subotic (împrumutat la Sporting Liești), contractele acestora nefiind prelungite, astfel încât clubul nostru le urează mult succes mai departe în carierele lor.

De asemenea, SC Oțelul Galați se află în negocieri avansate cu majoritatea jucătorilor ce au evoluat în sezonul precedent în tricoul roș-alb-albastru, până în acest moment fiind parafate contracte cu Bogdan Matei, Alexandru Vasile, Alecsandru David și Andrei Udeanu, urmând ca oțelarii care locuiesc în Galați sau în localitățile limitrofe să-și pună semnătura pe contracte odată cu revenirea în programul echipei, ofertele către aceștia fiind înaintate odată cu finalul stagiunii trecute.

La capitolul noutăți, clubul nostru a semnat cu Adelin Iliescu, goalkeeper în vârstă de 19 ani ce a mai evoluat la CSŞ Drobeta Turnu Severin, KV Mechelen U19 (Belgia), iar în sezonul trecut a apărat buturile echipei CS Șoimii Lipova (Liga 3), fiind în trecut convocat și la loturile echipei naționale U15, U16 și U17.

De asemenea, tot la capitolul veniri, Alexandru Chebac, David Itoafa, Claudiu Maftei și Robert Ciurea vor reveni la formația noastră după perioada de împrumut din retur.