shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Situația membrilor socios

suporteri-steaguri

Am plecat împreună la un drum, am reușit să facem primul pas, dar parcursul nostru către marea performanță continuă și în această stagiune. Astfel, în baza principiului transparenței pe care a fost fondat clubul, SC Oțelul Galați vă prezintă o statistică general referitoare la numărul de membri cotizanți din acest sezon competițional.

Odată cu deschiderea stagiunii 2017-2018 a Ligii 3 și până în acest moment, în clubul nostru s-au înscris 225 de membri oficiali, aceștia achiziționând 16 carduri Junior (roșu), 145 carduri Standard (alb), 52 carduri Premium (albastre) și 16 carduri VIP (gold).

carduri

În total, din cotizațiile suporterilor, clubul a colectat 51.900 de lei. Această sumă reprezintă aproximativ 4% din bugetul total estimat al clubului pentru acest sezon. Trebuie precizat că SC Oțelul Galați întreține din propriile venituri baza Oțelul, cea pe care își desfășoară activitatea activitatea sportivă (antrenamente, cazare,masă, etc), dar și meciurile oficiale. De asemenea, pe lângă cheltuielile legate de utilitățile stadionului, clubul mai are de acoperit și alte arii de activitate precum cele administrative, transport, echipamente, apă, energie electrică, salarii muncitori stadion etc., sume ce se ridică la aproximativ 30.000 de lei pe lună.

buget2

În precedentul sezon, SC Oțelul Galați a avut 238 membri, iar din aceștia 126 și-au reînnoit cardurile și în campionatul actual, iar 99 de suporteri au devenit pentru prima dată membri în stagiunea aceasta.

Cumulând cele două perioade de înscrieri, sezonul 2016-2017 și 2017-2018, clubul dispune în total de 337 de membri asociați înregistrați.

SC Oțelul Galați își propune în sezonul competițional 2017/2018 promovarea în Liga 2, iar pentru a ne îndeplini acest obiectiv avem nevoie de sprijinul tău! Acum, mai mult ca oricând, te așteptăm să intri în marea familie roș-alb-albastră, să devii membru oficial și să ridicăm împreună stindardul fotbalului din regiunea istorică Moldova, să redăm strălucirea Oțelului și mândria gălățenilor. Pentru detalii, accesează site-ul nostru: https://ascotelul.ro/inscrieri/ și află cum poți deveni membru oficial și cum poți ajuta echipă să ajungă acolo unde își doresc toți gălățenii!