shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

UPDATE: Meciul SC Oțelul Galați – CSM Focșani se va disputa cu spectatori

otelul-logo-triangle

UPDATE: Meciul SC Oțelul Galați – CSM Focșani se va disputa cu spectatori

UPDATE: Solicitarea clubului nostru a fost respinsă, astfel încât jocul SC Otelul Galați – CSM Focșani se va disputa fără participarea spectatorilor în arena sportivă.

SC Oțelul Galați a solicitat autorităților competente de a aproba disputarea jocului SC Otelul Galați – CSM Focșani cu accesul spectatorilor, din data de 27 noiembrie 2021, ora 14:00, în etapa 14 a Campionatului National de Fotbal Liga 3, pe stadionul Oțelul.

Clubul nostru a motivat solicitarea pe baza Hotărârii nr. 105 din 19.11.2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă:

Art. 3 – (1) Se propune ca organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive pe teritoriul României, în spaţii închise sau deschise, să poată fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie.

De asemenea, clubul nostru a precizat că precedenta hotărâre CNSU din data de 25 octombrie ce stipula interzicerea organizării şi desfăşurării competiţiilor sportive pe o perioadă de 30 de zile și-a produs efecte juridice până la data de 25 noiembrie 2021 și din acest motiv a cerut aprobarea disputării jocului SC Otelul Galați – CSM Focșani cu accesul spectatorilor, până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie.