shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Spectacol oferit de Oţelul suporterilor la primul meci

Otelul Galati - Siretu Piscu 8-1
Suporter Club Oţelul Galaţi a disputat astăzi primul meci din istorie, meci amical din perioada de pregătire pentru sezonul 2016-2017. Adversarii oţelarilor au fost cei de la Siretul Piscu, posibili adversari ai echipei noastre în sezonul viitor al Ligii a IV-a, cărora le mulţumim pentru drumul făcut până la Galaţi astăzi pentru a evolua în acest meci.
Motivaţi de numărul mare de suporteri prezenţi în tribunele stadionului Siderurgistul,aproximativ 700, oţelarii din teren au făcut un adevărat spectacol, reuşind să ofere 90 de minute de fotbal frumos. Putem spune cu mâna pe inimă că cei care nu au văzut astăzi partidă din tribune au ce regreta.
Scorul final a fost 8-1 pentru SC Oţelul Galaţi, golurile echipei roşu-alb-albastre fiind marcate de: Ţâmpău, Lepădatu, Codreanu, Gheorghe, Miron, Buteseacă, Mocanu şi Tudosă.
Primul 11 trimis în teren de antrenorul Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu, Petică, Neagu, Anghele, Ciurea, Codreanu Ionuţ, Tudosă Petrişor, Napârlică Iulian, Lepădatu, Gheorghe şi Ţâmpău.
Au mai intrat în teren: Enache, Ioviţă, Păduraru, Munteanu, Iancu, Hanghiuc, Mocanu, Miron, Prodan şi Buteseacă.
În timpul meciului spectatorii au putut dona bani pentru echipă, suma strânsă la această partidă fiind de 686.11 lei. Mulţumim tuturor celor ce au donat pentru Oţelul Galaţi.
De asemenea, în timpul partidei, doritorii au putut semna adeziuni şi şi-au putut plăti taxa de înscriere şi cotizaţia anuală pentru a deveni membru socios.
A fost o seară reuşită la care au contribuit atât oţelarii din tribună cât şi cei din teren şi o dovadă clară ca Oţelul Galaţi e o echipă mai vie ca oricând.
Foto: Sorin Pana